perjantai 16. tammikuuta 2009

Jugendmekon kappaleiden yhdistäminen

3.Tässä yhdistän kappaleet vyötärösaumasta.Vyötärölinja on tässä vaatteessa empirelinjainen, eli vähän kainaloiden alapuolella.

Puku käännettynä, voipi sovittaa.
Nyt on mahdollista tehdä puvusta riisuttava tai ommella se pysyvästi nuken päälle. Kiinnitysmahdollisuudet riisuttavaan pukuun ovat jonkin verran kömpelömpiä kuin siisti ommel, jolla voi vielä puvun istuvuutta tarkentaa. Jätän tämän puvun odottamaan kantajaansa. Kun hän ilmaantuu ompelen takasauman kiinni ja tärkkään puvun laskeutumaan luontevaan asentoon.


Puku jää tällä kerralla tähän vaiheeseen odottamaan sopivaa nukkea. Maria naurattaa liikaa, tämä on vakava puku :)

5 kommenttia:

 1. Todella kaunis puku, kangas on kauniin laskeutuvaa! Mitä materiaalia kangas on? Tuo leivinpaperi kikka täytyykin laittaa korvan taakse :)

  VastaaPoista
 2. Kangas on rypistyvää silkkiä ja pitsi vanhaa luonnonkuituista. Tekokuituja ei melkein kannata edes kokeilla, tai miksei, mutta ei niitä saa tottelemaan ja taipumaan pienille laskoksille. Tämä puku asettuu vielä kauniimmin, kunhan tärkkään lopulliseen muotoon.

  VastaaPoista
 3. Kaunis,kaunis puku, ja väri aivan ihastuttava!! Minulla on ilo omistaa neljä tekemääsi nukkea, 3 aikuista ja yksi lapsi, joka lienee suosikkini tällä hetkellä. Talon isäntäpari on edelleen ilman vaatteita, mutta kankaat on jo hankittu. Toinen aikuinen nainen on saanut sentään itselleen kampauksen, jonka muuten tein "hiussalongissasi" Ruotsin laivalla.
  Kiitos puvun ompeluohjeesta!

  VastaaPoista
 4. Voi mahtavaa että löysin blogisi!!! Hienoja juttuja juu!!!! :oD

  VastaaPoista