maanantai 15. kesäkuuta 2009

Tilannetiedoitus

Hei Kaikki. Varmuuden vuoksi pieni tilannetiedoitus: Nyt sain pienen hetken tietokoneella (siis kone saapui ja pojat antavat äidinkin hetken olla koneella) ja alan taas vastailla sähköposteihin tai ainakin tarkistamaan lähetykset. Juu siis nuket eivät ole vielä postissa, olen mökillä :) Kylillä on postitoimisto ja joskus sinne pääsenkin täältä metsästä.
Teiltä tuli ihania viestejä! En pystynyt vastaamaan niihin juurikaan, mutta ilahduin kaikista suunnitelmista ja kertomuksista, jotkut ideat on hyvinkin kutkuttavia ja lähes pakko yrittää toteuttaa kuten Sean Connery ja monta muuta. Markkinoillakin sain lisävoimia toteuttaa joitakin
vanhempiakin ideoitani jälleen, kuten Weasleyn perhettä jne. No onneksi puuha on hidasta väkisinkin, niin ei kannata ottaa kovaa stressiä.
Tilauskysymyksiin yleisesti, nukkeja ei ole enempää nyt. Tämä tummatukkainen nainen on kuvituskuva, sillä ei ole jalkoja eikä käsiä, eli ei ole myytävänä :)
No niin, sähköpostien pariin ja nukkejen pakkaamiseen, kohta ne sitten saapuvat uusiin koteihinsa. Ja ilman muuta haluan edelleen mielelläni kuulla tarinoita ja nähdä kuvia mihin nuket ovat matkanneet, vaikka en olekaan vastannut :) toivon että ymmärrätte, olen vähän ruuhkassa varsinkin noiden pienten kesälomalaisten kanssa. Kaunista kesää kaikille, toivottavasti se tästä nyt valostuisi vähän.

9 kommenttia:

 1. kiitoksia.samoin lämmintä kesälomaa myös teidän perheelle.näitä nukkeja jaksaa kyllä ihastella ja tarinoita samaten :)

  VastaaPoista
 2. No niin, eilen sain nuket postin kuljetettavaksi.

  VastaaPoista
 3. Hei, ja kiitos kovasti nukeista! Ensimmäinen, Aleksei Malakoff onkin jo päässyt kotiinsa ja hiukan vaatettakin päällä. Toisista, myt tulliesta on kuvattu vasta Lev ja Sofka. Vaatteiden suunnittelua ja uuden kodin rakentamista heille, siinä seuraavat projektit. Oikein hyvää kesää!

  VastaaPoista
 4. Hi, I really love your dolls. Do you have any for sale? Kind regards, Emma

  VastaaPoista
 5. Hi, Emma! Thank you for your compliments. I have sold my dolls at fairs in Finland and in Sweden. There was some dolls for sale in this blog too, but introduction texts were only in finnish. I knew that I would not have any problems to get these few dolls sold in Finland. Next time I can tell you about new dolls also in english. I don´t have an etsy shop yet.

  VastaaPoista
 6. Tämä on vain ehdotus, mutta etkö voisi kokeilla tehdä nukkekotiin Lovex bändin laulajaa? Minä voisin ottaa sellaisen nuken.(bändi on suomalainen ja laulajan nimi on ''Theon'') Tai Antti Tuiskua? Nämä vain ehdotuksia.

  VastaaPoista
 7. Moi Reetta! Joskus joku toinenkin ehdotti Antti Tuiskua, mutta en ole tehnyt, ainakaan vielä. Tein joitakin tyttöjä Harry Potterista nyt mökillä. Muuten pidin ihan reilusti taukoa mineilystä ja nyt alkaakin taas hommat kiinnostaa. Katson sen Theon kuvia kohta googlesta, mutta en varmaankaan tee (siis vannomatta paras) koska on niin paljon muita hahmoja mitä haluaisin tehdä myös.

  VastaaPoista
 8. jatkoa, oli kyllä hienot piirteet kaverilla :)

  VastaaPoista
 9. Hei! Täällä olisi taas yksi kyselijä, josko sinulle voisi tilausta jättää? Mikään kiire ei kyllä ole, mutta aika pitkän ajan päähän tuntuvat menevän mahdolliset seuraavat isommat markkinat. Jos ehtisit vastailemaan, vaikka sitten juuta tai jaata niin olisin joka tapauksessa kiitollinen! Terveisin:anne.vallo@gmail.com

  VastaaPoista