torstai 13. elokuuta 2009

Uudestaan uusia muotoiluja

Cho
Luna
Ginny
Humphrey Bogart

5 kommenttia:

 1. Oi joi! Älä tee liikaa näitä Harry Potter -hahmoja, joudun kohta ostamaan ne kaikki Vernalle, joka on suuri fani. Bogie on ihana, tässä uudessa kuvassa varsinkin hän näyttää ihan itseltään. Mutta on nuo muutkin kyllä ihan näköisiään.

  VastaaPoista
 2. Upeita!! Tuo Bogart on mahtava!! Teetkö nukkeja myös tilauksesta?

  VastaaPoista
 3. Hei, Kiitos :) Minä olen aika hävyttömän ihastunut näihin. Siksi puljasin sen aiemman postauksen kanssa, ei tee mieli näyttää huonoa kuvaa keskeneräisestä työstä.
  Larissa, huomaan että Harry Potter -hahmot aina vaativat seuraavan ja seuraavan, mutta kaikkia en varmastikaan tee. Weasleyn isä on jo tehtynä, mutta sitten puuttuu vielä äiti jne. Harry on kaikkein vaikein, toivottavasti ei mahdoton. Vernahan kyllä tekee omatkin Potterinsa, eikös vaan. Mutta saa näitä markkinoiltakin ostella.
  Piipa, olen tehnyt joitakin tilaustöitä, mutta nyt en ole ottanut tällä kertaa enempää. Pitää saada tehtyä kunnialla jo luvatut ja omia suunnitelmia on myös liikaa.

  VastaaPoista
 4. Oi miten upeita! Tuo Humphrey Bogart on ihan must! Mielettömän hyvin jo nyt tuossa se sekoitus kovuutta ja pehmeyttä. Kauniita nuoria kasvoja myös. Jännittävää.

  VastaaPoista