perjantai 1. tammikuuta 2010

Hyvää Uutta Vuotta!- Happy New Year!

Upeaa uutta vuosikymmentä!
Mr Darsy muuten oli vähän jähmeähkö minun makuuni, mutta katsoin hänet kuitenkin ihan ammatillisesta mielenkiinnosta :) Kuvassa nyt jo vähän näköisempi versio Eleanorista.

7 kommenttia:

 1. A Happy and healthy New Year for you and your family!
  * marlies

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta myös sinulle ja nukkeprojekteillesi! Mistä parhaiten voin ostaa nykyään nukkejasi? Omistan niitä jo neljä, mutta ainakin vanha rouva ja hymyilevä nais-ihminen ovat nyt hakusessa. Vieläkö sinulla on myyntipiste Helsingissä, Kiseleffin basaarissa? Entäpä nettikauppasi, onko se vielä auki? Ostohaaveissa olevat nuket voivat olla jjoko osina tai "alasti". - Tervetuloa virtuaalikaffelle Rauhaniemeen katsomaan nukkejasi! Löydät blogini yllä olevasta osoitteesta.

  VastaaPoista
 4. Vai jähmeä, se jäykkyyshän on osa koko Darcyn viehätystä :D.

  Eleanor alkaa tosiaan näyttää itseltään!

  Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Hei, kiitos kommenteista! Kristiina, olen aina välillä seurannutkin projektiasi, se on upea. Muuten, nimitän itsekin mielessäni sitä pikkutyttöä Anna Tigeriksi, koska en muista mikä se Karl Larssonin tyttären nimi olikin ja jotkut nimet vain iskeytyy työnimiksi nukeille.
  Ah, katsoin Järki ja Tunteet vasta nyt ja hm. ensinnäkin Eleanor olikin Elinor ja toisekseen, jos ihan näköisen haluaisi, niin voisi tehdä vaikka uudelleen, tai murhemielisemmän version (mutta kun mulla on siihen liikaa taipumusta muutenkin).
  Darsystä, jäykät hahmot on kyllä tavallaan paremmin posliinisiksi sopivia. Riittävän viileitä. Minun makuni nyt on monesti omituiseksi todettu :D eli ei ihan siihen kannata luottaa. Hienoin ukko noissa Austen filmatisoinneissa on minusta eversti Brandon, jäykkähän sekin kyllä on.

  VastaaPoista
 6. Ai juu, ei ole nyt myyntipistettä. Joillain markkinoilla varmaan seuraavan kerran.

  VastaaPoista
 7. Hei vielä! Onpa imartelevaa, että pikkutytön työnimeksi olet ottanut "meidän" Annan. Hän on aivan hurmaava ja ilmeikäs nukke, ja hänelle on ihana tehdä vaatteita ja kenkiä (mustat solkikengät tekeillä; toinen valmis). Hän on myös varsin valokuvauksellinen.
  Itsekin katsoin Austenin Järki ja tunteet, otin sen jopa kovalevylle. Ah ja voih! Eversti Brandon on minunkin ehdoton suosikkini, niiiin cool, joten on itsestään selvää, että hänen kaksoisolentonsa on Rauhaniemen isäntä ja valtias, apteekkari Edward Tiger nimeltään. Tähän asti hän on Aatamin puvussa häpeällisesti lymyillyt pitkin Rauhaniemen nurkkia, kun en ole saanut aloitettua vaatetusprojektia (hirveä kynnys aloittaa, kun tuntuu niin vaikealta). Tuosta leffasta ja sen miesten vaatteista taas innostuin niin, että houkuttelin apteekkari-paran esiin ja lupasin pyhästi vapauttaa hänet kärsimyksistään ja toimia vaatturina parhaan kykyni mukaan.

  VastaaPoista