torstai 15. huhtikuuta 2010

James :)

(yläkuvassa iloisena merimiehenä)Tämä tulee kohta sulle Hanna muistoksi Lontoonreissulta. En malttanut olla kokeilematta miltä nukke näyttää kuvassa.

12 kommenttia:

 1. upea luomus, tulee mieleen merimies :O) Jokos sulta saa tilata :O)))

  VastaaPoista
 2. Ei oo totta!!!!!
  Taru hän on aivan mielettömän ihana!!!!! Suurenmoinen, aivan kuin oikeastikin. Oi, nyt on löydettävä kultaan vivahtavaa kirjailtua liivikangasta. Sopivia strassejakin tuli just korvakoruja varten.

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Oi, hän on aivan ihana! Oot Hanna onnentyttö!

  VastaaPoista
 4. Jestas! Jamie on niiin itsensä näköinen ja oloinen kuin olla voi :). Upea! Taatusti on Hanna täpinöissään hänestä... (myös mininä, hih).

  VastaaPoista
 5. Kaunis nukke taas.Teetkö lumdby-kokoisia nukkeja,ja mitä pyydöt sellasesta,voisin tilata jonkun prinsessa tyyppisen nuken puettuna johki kauniiseen hameeseen puettuna,riippuu hinnasta tietty...=)

  VastaaPoista
 6. Hei, kiitos kaikille kivoista kommenteista. Valitettavasti en pysty tekemään nytkään tilaustöitä, en ole niitä tehnyt aikoihin. Tilaustöissä on aika monenlaisia riskejä, jos ajatukset ei mene yksiin, niin siinä on sitten vaan kaksi tyytymätöntä jotka kiemurtelee noloina :) Etsyä/vastaavaa harkitsen, kunhan saan taas tekemiselle aikaa.
  Olisikohan Lundby koolle tarvetta enempää, useinhan Lundbyt halutaan sisustaa aidoiksi lundbyiksi. Taru

  VastaaPoista
 7. Never ever wanted dolls for my dollhouses until I found yours through Villa Marinki. You make very realistic and beautiful dolls. Do you sell and will I be able to have specific wants for hair, eyes and style? And how much does your dolls cost? You can email me at chr.annie@live.dk

  VastaaPoista
 8. Oh, thank you Annie, that was so nice to hear :)
  I'll come back to you. Taru

  VastaaPoista
 9. Oh what a beautyful dolls and such a little cars; it's amazing!

  VastaaPoista
 10. Myhäilevä ja hyväntuulinen mies! Mahtavat ilmeet! Ehkä vähän surumielisyyttäkin silmissä?

  VastaaPoista
 11. Hei Kikka, Mun nukeille tulee aina surumielisyyttä silmiin, en tiedä miksi. Tarttuisko musta niihin jotain slaavilaista melankoliaa? Olen kyllä kuitenkin ihan iloinen ja onnellinen :)

  VastaaPoista