torstai 20. toukokuuta 2010

Kenkiä vaille valmis - Almost ready. Shoes are still missing


Laitan hänelle varmaankin maalatut kengät.
I think I'll give her painted shoes.

20 kommenttia:

 1. Ihana, tykkään oikeastaan kaikesta. Jännä, etten itse osaisi välttämättä innostua tuollaisesta väristä kankaassa ja sitten sinun toteuttamanasi se on aivan upea. Herkulliset yksityiskohdat hihojen viilloista takahelman rypytykseen ja miehustan koristenauhaan tulevat paremmin esiin ja tämä mekko sopii kantajansa väreihin myös upeasti. Kiitos taas vaihekuvista, ne inspiroivat ja on niin mahtava nähdä miten puku valmistuu!

  Hanna

  Hanna

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis siitä tuli.On hauska katsella kuvia eri työvaiheista. Ihmettelen kuinka pieniä osia kaikki ovat ja valmiina lumoavia.

  VastaaPoista
 3. Heip. Hanna, senpä takia juuri onkin niin ihanaa nähdä (mun -höh:) nukkeja esim. just sinun pukemina. Minulla on tuo muotoilu se suurin ponnistus, jotenkin sitä kai sitten haluaa (ehkä) pitää puvun vähän alisteisessa asemassa nukkeen nähden. Mene tiedä :) Mutta siis tarkoitus oli sanoa että tykkään sinun revittelyistä ihan hirveesti. Kiitos kehuista:)!

  VastaaPoista
 4. Hanna taas vei sanat suustani, tai oikeastaan ei minulta löydy tuollaista sanavarastoa. Juuri tuo kuvakulma sivulta takaviistoon on suloisin. Ihana on oikein sopiva nimi neitokaiselle. Hän on niin herttainen. Minä taas olisin saattanut hyvinkin valita juuri tuon kankaan. Kokonaisuus on niin onnistunut. Tuo asu ei kyllä ole alisteinen nukkeen nähden, vaikka nukke on herkkä. Mistä muuten puvun näyttävä etumus?
  Emma

  VastaaPoista
 5. Emma, Se on semmoista vanhaa merkkausnauhaa, löytyi vanhojen ompelutarvikkeiden seasta.

  VastaaPoista
 6. Wau. Oikeastaan edellä mainittuihin kommentteihin ei ole paljoakaan lisättävää...
  Ylimmästä kuvasta sanoisin, että Donna katselee jalkojaan ja ajattelee juuri, että: "..kengät, kengät, mistä minä löydän asuun sopivat kengät?"

  VastaaPoista
 7. No, hänpä on suloinen uudessa koltussaan, kaunis neito, kaunis mekko ja kaunis kuva.

  VastaaPoista
 8. Olet kyllä todella hienosti saanut nukkeen ja mekkoon eloa. Välillä tuntuu tosi hankalalta saada pieniin vaatteisiin "liikettä", aina ne näyttää niin tönköiltä. Oletko kovettanut kangasta jollain vai onko malli luotu nauhoilla ja pistoilla?

  VastaaPoista
 9. Tosi onnistunut kokonaisuus! Aivan ihana!

  VastaaPoista
 10. Kerrassaan pyörryttävän upea!
  Ja tuo kuvausasento, ihan alkoi jo luonnekin hahmittua...

  VastaaPoista
 11. Hei, kiitos taas kerran kommenteista :) Nanna, se on tuo aito silkki niin verratonta, että siihen ei tarvitse lisätä mitään kommervenkkejä. Pitsitkin ovat antiikkisia, ihan aarteet laitoin tuohon alushameeseen. Olen hirmu nipo kyllä materiaalien suhteen, mutta silleen siihen saa sitä tunnelmaa. Taru

  VastaaPoista
 12. Aivan mielettömän upee puku, voisin laittaa vaikka ittellenikin päälle joihinkin juhliin... :O)) ja toi kuvakulma on sairaan hyvä :O)

  VastaaPoista
 13. Vacker klänning och docka!
  Jag har ett pris till dig Tors pic upp i min blogg!

  Lena!

  VastaaPoista
 14. Hei Taru!
  Minulla on pieni kysymys:
  Mitä tehdä, jos tekemältäsi nukelta lähtee toinen jalka irti?
  Kun sovitin nukelle vaatetta niin käteni jotenkin sitten osui jalkaan ja jalka tipahti irti.
  Nukke on ostettu vuonna 2008 Nukke- ja nallemarkkinoilta.
  Aikas noloa rikkoa niin kaunis nukke, mutta oli pakko kysyä apua kun ei sitä osaa takaisin laittaa. :*(

  VastaaPoista
 15. Hei Reetta, 2008 osat on liimattu kuumaliimalla. Periaatteessa olen ajatellut että niitä osia voisi irrotella ihan tarkoituksellakin, jos vaikka haluaa tehdä tiukkahihaisen puvun ja laittaa käden paikoilleen hihansuusta sisään tms. ei ihan noin itsestään kuitenkaan tarvitsisi irtoilla. Voit laitta nuken uuniin (jep) 130 asteeseen. Liima sulaa hetkessä ja voit sitten tökkästä jalan takaisin, varo, osat ovat vähän kuumia. Samalla muistakin osista sulaa liima, joten muista tarkistaa niiden paikat ennen kuin liima kovettuu.

  VastaaPoista
 16. Kiitos,
  mutta se lähti se koko jalka irti sieltä sisältä(tai melkein) sehän tässä on ongelma kun en saa sita rassia enää kinni muuhun rassiin sen nuken sisällä. Ei se posliini/keramiikka osa siitä lähtenyt(onneksi) vaan se rassi osa.
  Toivottavasti ei ollut liian epäselvä. Laitan vaikka tänään blogiini siitä kuvan niin ymmärtää paremmin.

  VastaaPoista
 17. Hei.
  En saanut sähköpostiosoitettasi näkyviin.
  Olisin ollut halukas ostamaan/tilaamaan ihanan nuken.
  terveisin:kaisa.hakanpaa@wippies.fi

  VastaaPoista
 18. Reetta, Sinuna purkaisin suosilla tuon nuken. Nukke uuniin (130astetta) vedä kädet ja jalat irti. Tee uudet rassit, voit ottaa vanhoista mallia pituuteen. Se jaloissa oleva pitäisi kaiken järjen mukaan olla pitkä, taitettuna sieltä kaulan läheltä. Sitten irroita peruukki kaivamalla hiusrajaa myöden jollain sopivalla työkalulla ja plopsauta pois. Kiinnitä kuminauhalla rassit, katso mallia siitä miten se oli. Sitten joko liimaat peruukkin tai kiinnität vahalla, tai teet uuden tai useita vaihtoperuukkeja :)

  VastaaPoista
 19. Hei kissantassu -Kaisa. Enpäs tiedä miksi sähköposti ei näy. Minulla on vähän harrastelua tämä homma nyt vauvan vuoksi, tai ei paljoa edes sitä :( mutta toivottavasti tilanne tästä paranee.

  VastaaPoista