perjantai 4. kesäkuuta 2010

Lettikampaus-Micro Braids

Kiitos otsikosta, täältä pesee :) Eli teen päänahan, taikka peruukkipohjan Sculpeyn Mold Makerista. Talkkia alle ja silotteluun. Mitään päänahkaa ei oikeasti kyllä tarvita, mutta tämä on tätä mun hifistelyä, että saa vaihdettua kampauksia :)
(en ole kokeillut muotintekoa tuolla aineella ja muistaahan kaikki ettei toisten nukeista otella muotteja ja minun muotoilemistani ei ainakaan :)
Tätä viskoosikuitua myydään rullalla Suomessa. Nyt kyllä ihan himottaa mennä tutkimaan kaupat, että mitä ihania värejä löytyy ja mitä mahtavia Sofi Oksasia niillä voisikaan saada aikaan. Rullan olen ostanut joskus kauan kauan sitten.
Laitetaan vähän nöyhtää hiusrajaan. Liimana käytin tällä kertaa tacky glue:ta, ihan kelpo, mutta nopeasti kuivuva vastaava on parempaa tai decorator glue. Sori vaan, mutta meidän kunnon keepperi on vähän liian löröä, mutta sekin siis käy.
Letitetään monta pitkää lettiä. Teipillä kolme pätkää pöydänkulmaan ja aina tilaisuuden tullen syntyy pätkä. Sitten niitä liimaillaan riveissä kerroksittain tuohon päähän. Kerralla saa aina kaksi lettiä, jos ei ole niin väliä että toinen letti menee väärin päin. Tarkempi voi tehdä yksittäisistä pätkistä, niinkuin paanukattoa.
Jokainen letti kannattaa istuttaa fiiliksellä :D eli siis katsoa että se asettuu kauniisti ja painaa siististi kiinni päänahkaan.

3 kommenttia:

 1. Просто супер.
  Ваши работы являются великолепным. Я много восхищаюсь Вашей работой
  Армен поцелуи

  VastaaPoista
 2. Dora kirjoitti... vain super.
  Työ on mahtava. Ihailen paljon työtä
  Armen suukkoja

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti minulla oli väärä antaa avaimen kääntäjä. Sitten I ei pysty korjaamaan, niin voit jälleen toista.
  työsi näyttävät mahtavaa.
  Carmen suukkoja

  VastaaPoista