maanantai 13. syyskuuta 2010

Ostettuja aarteita

Sireenit Katriinalta. Sohvalla pala vanhaa patjakangasta. Taustalla värikokeiluja: Uulan pellavaöljymaaleja, joita kokeilen samalla isompiakin kohteita varten. Tavallaan kätevää, mutta kun ne isot kohteet vie kaiken ajan ;)


Punainen sohva Marialta. Muutkin kalusteet Forssan markkinoilta (lisään tähän nimen ja linkin jos jostain putkahtaa tiedot tekijästä) Eli Christian Lundqvistiltä, kiitos Lotte! Pidän kovasti hänen tyylistään ja kalusteissa on paljon tuttuja oikeasta elämästä.
Lennokin on tehnyt Hannan tytär Aava. Kiitos :) se sopii tänne kaappiin paremmin kuin hyvin.

Kirjan on tehnyt mieheni setä ehkä 50-luvulla, se löytyi huvilasta. Kirjassa on käsin kirjoitetut sivut ja se on hyvin filosofinen ja hauska.
Kesä oli pitkä ja hikinen. Teimme valtavasti töitä, mutta hyvässä hengessä. Kunnostin isoja ikkunoita samalla kun näitä pieniäkin ja molemmat ovat vielä kesken. Olemme myös juuri muuttaneet ja remontoineet uuden kodin kaupungissa ja sekin on vielä kesken. Mutta siitä tulee oikein kiva :)
Kaikenlainen keskittyminen on kortilla tällä hetkellä ja jos pitäisin kiinni periaatteesta että kannattaa tehdä hyvin tai ei ollenkaan, niin en voisi tehdä mitään... ja se olisi paljon tylsempää.
Tuossa äsken laitoin muutaman nukkeaihion kuvan tänne muistutukseksi (lähinnä itselleni) siitä että olen vieläkin olemassa.
Kuulumisiin - ja kyllä tämä tästä :) Laittakaa viestiä, se olisi nyt tosi virkistävää. Halit!

8 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kokonaisuus tämä sun kaappitalosi. Suloisia aarteita täynnä jo nyt. Eikös nuo Marian sohvan kanssa olevat kalusteet ole Christian Lundqvistiltä?

  Ihan hurmaavan näköisiä ovat myös nuo uudet nukkemallit alempana. Mahtava nähdä, mitä niistä joskus tulee...

  Ihanaa, että olet jostain välistä löytäny pieniä hetkiä myös tälle harrastukselle! Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 2. Oletpas ollut ahkera, todella upeita juttuja olet saanut kaappitaloosi, joka on jo itsessäänki niin hieno ...minä en ole saanut edes Lahdesta ostamaani nukkeasi kasaan, kun unohdin miten se pitikään koota ja sitä toistakaan en vielä ole saanut vaatteisiin...Ihastellut niitä kylläkin olen :O)
  Ei muuta kuin tsemppiä syksyyn, hiljaa hyvä tulee, vai miten se meni :O))

  VastaaPoista
 3. Hurmaava kaappi talo ja ihania nukkeaihioita, Sissi oli lapsuuden lemppari tv ohjelma jota seurasin :)

  Itselläkin on ollut nukkis rintamalla, välillä hyvinkin hiljaista, mutta nukkekoti harrastus on siitä ihanaa, että siihen voi aina palata ja rakastua uudestaan! :) Ja olen myös huomannut, että kodin sisustamiseen saa paljon ideoita nukkis harrastuksesta.

  VastaaPoista
 4. Aina joskus on ihan hyväkin vähän "taukoilla" tai ainakin suunnata inspiraatio isompiin projekteihin :) Maittaa sitten pikkunäpertelykin paremmin. Kuulaita syyspäiviä!!

  VastaaPoista
 5. Kivaa että olet palannut blogi maailmaan! Kaipailtukin jo kuviasi kauniista nukeista ja muista töistäsi. :)
  Ja kun kysyin aiemmin(kauan aiemmin) siitä nukesta jolta lähti jalkairti(blogissani kuva miten) ja nyt sitten lähti molemmat, eli sieltä sisältä jopa se piipunrassi millä oli kiinni. Ja en nyt niitä saa takaisin.(housujen ja henkseleiden , aika outojen, avulla jotenkin roikkuvat) Ja olisiko kaikista järkevintä ostaa kokonaan uusi nukke vai? Kun en viitsisi lähteä hänkslääräämään sitä ettei mene enempää. Ja toisaalta en haluaisi ostaa uutta; hinnan puitteissakaan sekä siksi, että itse nukke on niin ihanan kaunis enkä ole samanlaista nähnyt ja tarvitsisin sitten samannäköisen , että...? Toivottavasti sinusta olisi apua tähän ongelmaan kun itse olet tehnyt sen. :D Kiitos jo etukäteen avustasi.

  VastaaPoista
 6. Hei Reetta, vastasin kyllä sinulle ainakin kummankin meidän blogien kautta. Taisi hukkua uusien viestien taakse. Samoin Heidi, katsokaa nyt alkuun täältä minun blogistani tunnisteella "työvaiheet" löytyy ainakin joidenkin nukkejen kokoamisesta kuvat. Jos ne teidän nuket eivät ole vastaavia rakenteeltaan, niin koetan opastaa sitten tarkemmin. Taru

  VastaaPoista
 7. Hei vaan, mukava kuulla sinusta!
  Ihana tuo kaappikoto ja justiinsa sinne sopivia kalusteita oot hankkinut.
  Nuo tapetit on vaan niin kauniit!
  Oikein kaunista ja ihanaa sykysä teille.

  VastaaPoista
 8. Syksyiseen säähän on
  blogissani tunnustusta sinulle :-)

  VastaaPoista