tiistai 5. lokakuuta 2010

Sofia Loren?

Tämän pään säästin kesän markkinakassista vaatetettavakseni. Maalaukseltaan se muistutti hämärästi jotakin elokuvatähteä. Alunperin muotoilu on yksi versio Elinorista. Nyt teki mieli tehdä jotain vähän vahvempaa välillä ja hänestä tulee joku kova diiva ehkäpä. Laitan kuvia lisää jos vaatetus tästä etenee. Nyt olen jo päässyt hienosti asettumaan uuteen kotiin ja saanut tehtyäkin jotain. Minulla alkaa kyllä tila loppumaan täällä pikku hiljaa.

(ai juu, kiitos tunnutstukseta Anneve :) en ole vaan kerennyt tutustumaan blogeihin enkä tiedä minne lähettäisin, ilahduin kyllä!)

I saved this doll head to myself from summer fair. It is a version of Elinor. Painting is stronger though and she looks like some old filmstar. I´m going to dress her to look like a diva from fifties-sixties... we´ll see. Something stronger for a change.

10 kommenttia:

 1. Hän lienee todella Sofia Loren... Kissanaisen silmät, houkuttelevat juuri jotain miesnäyttelijää jonnekkin... Ja täydellinen suu nauramaan ja antamaan lupauksia hänelle ja hänelle ja hänelle...!

  Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 2. Italiatar joka on uhkeuden ja voiman nainen sekä joka pojan päiväuni 50 -70 luvuilla...

  VastaaPoista
 3. She's so beautiful,I love your work!Miniregards.

  VastaaPoista
 4. Oi mitä ylvästä kauneutta! Oottelen innolla lisää...
  Oletkos ajatellut tulla marraskuussa Vanhalle....??? Täällä toivorikkaana jo kyselee kyltymätön keräilijä. Nukkehimoa pitäisi päästä taas täyttämään :-)

  VastaaPoista
 5. Hei, kiitoksia :) Olen varanut pöydän Vanhalta, tulossa ollaan juu.
  Kameran laturi onkin nyt jossain hyvässä paikassa muuton jäljiltä vielä.

  VastaaPoista
 6. Vielä, olisiko toiveita? Minkälaista aletaan tekemään? Mummoja ainakin muutama :D

  VastaaPoista
 7. Hei Taru!Lapsinukeista olisin kiinnostunut nyt ainakin,mutten pääse Vanhalle...

  VastaaPoista
 8. Voi kuule, minä tarvitsen sellaisen arvokkaan matroonan. Koko suvun kantaäidin. Nykyinen rouva Aksenja Malakoff kun ei ole "Astikainen". Haaveena on vaihtaa kaikki tekojutut oikeisiin. Lapsiakin tarviin ja... voi, kyllä kelpaa ne mummot! :-) Ihanaa, että tulet!

  VastaaPoista
 9. Ihana nukke! Paljonko noi sun nuket maksaa?

  VastaaPoista
 10. Hei Vilma, klassinen vastaus: "se vähän riippuu" :) Nyt taas kun laittelen markkinanukkeja huomaan että liian vähän, eli ihan hullun hommaa. Tarttis tehdä jotain :) taikka lähinnä olla tekemättä, mutta on siinä toisaalta se oma viehätyksensä.

  VastaaPoista