keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Mitkä messut!- What a Fair!

Niinpäniin. Ihan mahtavaa. Olen väsynyt ja onnellinen. Kiitos taas kaikille seurasta ja ihanista asioista mitä yhdessä teemme! Kuvassa on Tuomisen Paulalta saamani vanha Pariisin maailmannäyttelyn aikainen ompelimojuliste, tai esite, mistä on saanut katsoa vinkkiä ompelijan kanssa suunniteltavaan pukuun. Ja sitten ihan pilkkahinnalla ostamani vanha kaulus tai decolté. Paula on ihana!
Nuket menivät taas niin oikeisiin osoitteisiin että! Ei puristele enää yhtään vaikka vähän ottikin koville tuo värkkääminen tällä kertaa.


I am so sorry for the rest of the world. We had a fair in Finland and so much fun :) I bought some old lace and a vintage collar from Paris. My friend gave me this old poster for inspiration.

3 kommenttia:

 1. Onnittelut hienosti menneistä messuista! :)

  HIENO juliste ! upea kertakikkiaan! ja tuo Vintage juttu on kyllä myös ihan omaa luokkaansa, wow!

  VastaaPoista
 2. Minäkin pääsin ekaa kertaa ihailemaan nukkejasi livenä, ja kyllä ne ovat ihania. (En kyllä nyt vielä raatsinut ostaa omaa nukkea, sillä olin jo ehtinyt ostella kiintiöni täyteen ennen kuin päästiin sinun pöydällesi asti!)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kiitos on minun puolellani! Opin vaatetuksestakin niin, että nythän he pukeutuvat kuin itsestään. Vinkkisi olivat tuiki tarpeen.
  Nyt sitten suutarin tyttäret vaatteisiin. (En tiennyt "Malakoffien kylässä" olevan suutarinkin, saatika tyttäriä, mutta näköjään... :-)
  Ihanaa joulunodotusta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista