sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Liisa ihmemaassa -Alice in Wonderland

On aina kauhean hauskaa aloittaa jotain :) Tähän kynttilälyhtyyn tulisi Liisa Ihmemaassa näkymä, hassäkkä, boksi.. suomenkielistä sanaa ei taida ollakaan vakiintunut. Eli hässäkkä rakentuu tuon kynttilälyhdyn ja kosintakohtauksen ympärille ihan Burtonin leffan hengessä. Täyttä henkistä rosmuilua siis.
Ronista tulee Hamish, Margaretista Liisa (Hanna mulla on nyt eri Liisa kuin sinulla) ja Penelope toisenlaisella peruukilla on sopivan näköinen valkoiseksi kuningattareksi.
Yritän saada tämän projektin pitkälle nopeasti, eihän näitä valmiiksi tarvitse tehdäkään kun aina voi jotain lisäillä, mutta haluaisin päästä aloittamaan niitä muitakin mitä on mielessä.

It is always nice to start things, isn´t? This is how I started my Wonderland scene.
I took one lantern, some of my "left over" dolls and one gallon of Tim Burton´s spirit.
My young Ron will take the part of Hamish, Margaret shall play Alice and Penelope chooses another wig and then she definetly is the white queen.

1 kommentti:

  1. Oi miten kauniita ja persoonallisia ja ilmekkäitä nuo sun nukkesi on...odotan mielenkiinolla jatkoa. Olen noita vaatetuksiasikin ja ohjeistasi katsellut aikaisemmiltakin ajoilta.Nekin on niin hienoja. Pitäisi saada joskus ittestään irti edes yrittää...
    Sain tekemällesi nukelle nyt vartalon. Neulahuovutin sen (mies kysyi että ketä siinä wooduutan, ihmettelin et eiks tunnu missään :O))) Hiuksia en ole uskaltanut vielä laittaa, kun en ihan varma ole miten sen silloin näytit... :O)

    VastaaPoista