maanantai 29. elokuuta 2011

Potteja- Pots


9 kommenttia:

 1. Voi miten mielettömän kauniita!

  Mun pitää tulla oppiin noiden kuppien suhteen ja muutenkin... tai sitten vaan kehitellä sopiva muotti ja muovailla korva erikseen. Muuten en saa millään samanlaisia aikaiseksi.

  Oi miten mielettömän hauskaa nähdä, kun joku tekee taidolla samaa, mitä itse vähän räpeltää menemään. Nuo ovat niin inspiroivia! Värimaailmassa pyrin aika lailla samankaltaiseen mitä nuo ovat, mulla vaan tuli osittain liian kuumaa hiillosta ja siniset ja vihreät paloivat pois. Keltainen kiehui turpeaksi. Liian kuumasta johtuvaksi ainakin tulkitsen lasitteiden käytöksen.

  Mun rakusavi on vähän liian karkeaa ja punasavi loppu. Pitää yrittää jostain saada vähän erilaisia kokeiluun joskus. Niitä kun pitää aina ostaa niin iso satsi. Hämeenlinnasta ei saa kuin punasavea kymmenen kilon säkeissä.

  Hanna

  VastaaPoista
 2. Ai niin, ihan järkyttävän hieno tapetti!

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Hanna, mulla on tosiaan muotti tuolle kupille, mutta just jostain luin että sellaisella lenkkiraudalla voi hyvin vetää saviköntistä korvapötkyä.siitä voisi saada viehättäviä. Siis ihan alkumetreillä olen minäkin, nämä kipot on mulla lasituskokeiluja samalla. Se on tuo matalapolttoinen savi jotenkin niin lämmintä ja ihmisen tekemän näköistä. Kivaa vastapainoa nukenpäille.

  VastaaPoista
 4. Ai ihanuus, mitä kauniita keramiikkajuttuja täälläkin! Hannan blogissa jo kävinkin ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania, Ihania. Minäkin ilmoittauduin keramiikkakurssille... keväällä jo vähän kokeilin...

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania "potteja" ja niin somasti kauniilla kaapeilla. Tapettikin sopii kokonaisuuteen ihan justiinsa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista kaikille :) Tuo kovasti pidetty tapetti on skräppäyspaperia. Käykääpä vaan hakemassa :) Tuon omani ehkä vähän sottaan, kun haen vähän kuluneempaa tunnelmaa. Kaappejakin voisi vielä vähän leikellä, joku vaakuna tuohon ovipeiliin tms, Kasper tilasi siihen samanlaisen kuvan kuin tapetissa. Talo on meillä vähän yhteinen leikki isojen poikien kanssa (valitettavasti myös pienen....)

  VastaaPoista
 8. Potit ovat aivan ihania. Olen yleensäkin hulluna erilaisiin saviastioihin ja - ruukkuihin. Täällä puhutaan keramiikkakurssista. Kertoisitko siitä lisää. Osoitteeni on kati.rauhaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Hei, kuule minulla ei ole tietoa siitä keramiikkakurssista, mistä Kikka kirjoitti. Onhan noita kuitenkin eri puolillla Suomea vaikka työväenopistoissa. Eikun ilmoittautumaan. -Siksikin, että se on opelle aina riski homma tuleeko kurssille riittävästi ihmisiä. Taru

  VastaaPoista