maanantai 3. lokakuuta 2011

Amppeleita
Tein mökkilököilyviikonloppuna tämmöisiä amppeleita, niitä löytyy nyt vähän joka tunnelmaan. Muistelin että mitenköhän se nyt taas menikään ja hups, google löysikin Aino Salon ohjeen siihen, terveisiä vaan ja kiitoksia!4 kommenttia:

 1. Siis aivan ihania nukkeja sulla on myynnissä. Ja nuo amppalitkin ovat hienoja. Itse olen tehnyt vain yhden amppelin ja siihenkin meni aikaa.

  VastaaPoista
 2. Oi käsittämätöntä miten kauniita nukkeja. Tämä on aika hyvä väylä niitä päästä katsomaan ihan ostamismielessäkin, kun kuviin voi palata ja lähärit on niin valloittavia. Taidat olla aika harjaantunut nukkekuvaaja. Musta on vaikeaa saada just se ilme, jonka livenä näkee ujuttumaan kuvaan. Tsägällä tulee hyviä ja usein tulee yllättäviä, hyviä nekin, mutta erilaisia mitä luulee ottavansa.

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Ihan sama omgelma minulla! Kun menee kameran kanssa lähelle, niin naama pullistuu väkisinkin ja näyttää ihan idiootilta, tai korostuu joku piirre, mitä ei livenä ole. Pitäisi varmaan ottaa aina kuva jalustan kanssa ja tarpeeksi kaukaa. Sitten rajata koneella lähikset esim. silmistä ja laittaa nettiin se pala vähän tarkemmalla resoluutiolla. Olen kuviin 99% tyytymätön :( Sitten vielä se valaistus, plääh!
  Mies on kuvaaja yhdeltä koulutukseltaan, mutta kun hän on joksus koittanut kuvata, niin kun ei ole niin nukeista kiinnostunut ;), ei osaa katsoa että nukke istuisi viehkosti ja olisi muuten edukseen :D
  Minulla auttaa eniten se, että kamera on hyvä. Muuten ei auta kuin todeta, että vaikka nykyään kuvaaminen on lähes välttämätöntä ja osa tätä leikkiä, niin fyysisinä esineinä minä niitä teen ja haluan ajatella. Taru

  VastaaPoista
 4. Hyvä että ohjeesta oli iloa. :)

  Mun aina unohtuu käydä täällä sun blogissa, kun ei ole blogilistalla, mutta siis mitä kaikkea upeaa taas... huoh.

  VastaaPoista