lauantai 6. lokakuuta 2012

Miehiä


 Nämä kaksi nukkea esitäävät sitä Titanic -elokuvan toista miestä. Ylemmässä kuvassa ollaan niin mielinkielin ja alemmassa selkeämmin nilkki.
Yläkuvan nukke on myyty, muut omiani.
Tässä taas lainahöyhenissä. Vaatteisiin tuleva nukke puuttuu, mutta sisällähän onkin Mannerheim ;) (voi olla että joudun poistamaan tämän tekstin kohta.) Nukke tupsahti hyllyltä ja nauratti, kun minulta on joskus pyydetty Mannerheimiä niin huomasin että olinkin jo tehnyt sen.

8 kommenttia:

 1. Aika hyvin olet ennakoinut tuo komean tummanmiehen.

  VastaaPoista
 2. :-D Hyvä etten itsekin tupsahtanut lattialle! :-D

  VastaaPoista
 3. Komeita herroja ja kaniita ladyjä. Ja nuo ladyjen vaatteet niiiiin kauniita.

  VastaaPoista
 4. Ihanat miehet ja tuo Mannerheim on just näköinen...Toiset ne osaa... :O)))

  VastaaPoista
 5. Kai me nyt sen verran huumorintajuista porukkaa ollaan, ettei kukaan vetäise mokomasta hernettä nenään. Ihania ovat kaikki miehet :)

  VastaaPoista
 6. Juu, mutta tuo oli kuitenkin ihan tilannekomiikkaa, eikä ole tarkoitus aiheuttaa pahaa mieltä kenellekään. Sanotaan vaikka että nukke muistuttaa henkilöä joka on näytellyt Mannerheimia. Näyttelijöitähän muutenkin käytän paljon mallina.

  VastaaPoista
 7. Tuo eka mies (nukke) on ihana!

  VastaaPoista
 8. Teetkö ihan tilauksesta nukkeja ihmisille? Olisin hirmuisen kiinnostunut, on meinaan vähän eri näköisiä kuin nuo muoviset serkkunsa mitä nyt saa melkein joka paikasta... Mihin pitäisi olla yhteydessä ja minkälaisia hintoja pyydät ja sen sellaista..? :)

  Upeita miehiä kerrassaan!

  VastaaPoista