keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Nainen mietteissään-A Lady in her Thoughts

Nyt ei ole enää Halloween :) Pitänee siis laittaa uusi kuva.
Ruotsin markkinoilla oli oikein mukavaa, tosin kameraa en käytellyt, joten sieltä ei ole niin paljon näytettävää. Tässä sohvalla (Suomen Nukkeyhdistyksen markkinoilta ostettu, vanha saksalainen kalusto) istuskelee yksi ylijäämänukke, jonka päätin pitää itse, hän oli niin reppanan näköinen. Hänellä on myös samanlainen sisko tai serkku, mutta tummahiuksinen ja kalpea. Olen vasta vaatettamassa sitä toista ja tänne tulee ehkä kuvakin myöhemmin. Näiden nukkejen pitämisessä on tiettyä itseironiaa, kun varsin hyvin tiedän että minulla on taipumusta tehdä melankoolisia hahmoja. Ironia ei kyllä oikein toimi kuin itseään vastaan, joten ei siitä sen enempää :) Sitäpaitsi kyllä minä teen iloisiakin, enkös teekin...? Vaan mihinkäs kissa karvoistaan pääsee? 
Vasemmanpuoleinen punainen amaryllis on Mollamarin kasvitarhoilta Fb: nukkekotikirpputorin kautta hankittu. Eli jos joku on ihmetellyt, että minnekä kaikki suomalaiset harrastajat ovat kadonneet, niin sinne.
Taustalla olevat ruukut ja muut kukkaset (jouluruusut) ovat omatekemiäni ja kaakeliuuni myös, mutta siitä oli viime vuonna jo kuvia enemmän. Löytyy tunnisteista nimellä "keramiikkaa".

People have been asking here how they can buy my dolls... I've had an Etsy Shop for years but it's been empty all the time. I should really do something to it. It keeps telling me:”Your shop is empty, that's not funny!” Should I blame the Finnish fans because they are buying all my dolls or a new Facebook group for finnish miniaturists, where it is much easier to sell? Maybe I should just blame myself ... Or stop blaming and just do it... when I have enough to sell.. when my dolls are good enough.. when the lighting conditions are  better :D
In the picture is a leftover doll from Miniatyrmässan ( a Swedish miniature fair) I am about to keep her to myself. She is sitting on an old settee from Germany. Behind her is one tall red amaryllis (Hippeastrum in Latin) from Mollamari. And the rest of the flowers, pots and the stove are my crafts.  


6 kommenttia:

 1. Voi miten hän onkin kaunis, valkoisissaan. Ihana surusilmäinen neito! Jouluruusut kiinnostaa, onko sinulla lähikuvia niistä? (Mielenkiintoinen tarkennus muuten kuvassa amaryllikseen, hih. :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsivaralla hehkulampun valossa, tarkentui ehkä johonkin tai sitten ei :D katsotaan tulisko lähikuvempaa, noi on kyllä aika "perus kukkia" pidän niistä oikeinakin, vaikka ne jotenkin katoavat maahan laitettuna.

   Poista
 2. Tuo on kuin minä surusilmäinen. Joska et sittenkään itse halua pitää, voisinko minä sen ostaa?? Minä olen ain haaveillut saavni sinun tekemän nuken. Ovat niin hienoja ja vaativia ja jos tuosta saisin muokattua omanlaiseni.

  VastaaPoista
 3. Sievähän hän on, mun mielestä enemmän runotyttö-haaveilija-tyyppiä kuin surullinen :) Ja paita on ihana!

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis tyttönen!
  Kyllähän sinun hyppysistäsi on maailmalle lähtenyt ihan hilpeitäkin tyyppejä :D.

  VastaaPoista
 5. No joo, mutta joihinkin en ole yksin syyllinen :D

  VastaaPoista