maanantai 23. maaliskuuta 2009

Kukkia

Kevättä rinnassa. Tässä osa kukkakokoelmastani. Vasemmalla kolme Ruotsista, lilja englantilaista lajiketta, hortensia Katilta, oleanteri ja kaktukset Larissalta, sinisarja ja pelargoni Anna-Marilta, loput omia.
Tässä vielä ne muilta hankkimani, kiitos kaikille tekijöille.

8 kommenttia:

 1. Vau! Anna-Marin sinisarja on aivan huippu! Kiva nähdä kukkia isona ryhmänä, niistä tulee tosi hyvä mieli. Toinen, joka tuolta heti nousi on sinun unikkosi karvaisine lehtineen. Ihan mahtava! Larissan kukat tuntuu vähän tutummilta, kun niitä on minulla itsellänikin ja olen niitä niin kauan ihaillut ja voi että Katin hortensioita... se kitti on muuten tosi hyvä, onnistuivat ihan kivasti multakin.

  VastaaPoista
 2. Mun suosikki on tuo oleanteri, ihana!

  Mutta ai KAMALA, kun toi sinisarja on ihan haalistunut! Mun ekat kukat saattavat haalistua (mun omista viherhuoneessa olevista osa on haalistunut, osa ei..), kun en silloin tajunnut että se on silkkipaperin ominaisuus! Nykyään värjään paperin, joten sen ei pitäisi haalistua.

  Pistä vähän väriä siihen kun näyttää niin kelmeältä.

  VastaaPoista
 3. Minusta se on edelleen hieno. Noitahan on valkoisinakin, jos toi on nyt joku välimuoto. Tosiaan, jotkut näistä on jo vanhoja. Voin paljastaa että pidän näistä kaikista ihan hirveästi ja erityisesti siitä että ne on ihmisten tekemiä ja niissä näkyy vähän siitä että miten kukin (!) ajattelee, ihan kuin grafologiaa. Valitettavasti en ole kohdellut näitä ihan parhaalla mahdollisella tavalla.

  VastaaPoista
 4. Tuon Amarylliksen mä muistankin. Nuo sen vasemmalla puolella olevat ovat vissiin sitä kylmäporsliinia. Hieno sinisarja, heh, mun piti googlettaa se, kun ei ollut mitään havaintoa. Ja mä muka teen kukkia?? Olis vissiin hyvä hiukan tietää niistä noin 1:1 elämässäkin jotakin.

  VastaaPoista
 5. Ei tarvi tietää ;) En minäkään osaa tehdä lasimestarinsilliä kuin mininä.
  Mulla on sinisarja, mutta ei ole vielä ikinä kukkinut.
  Hanna, hortensia olikin valmis :). Unikon karvaiset lehdet on myöskin leikattu tekokukista. -Se taas ei oikeasti eläisi tuossa pienessä ruukussa. Eikä nämä kaikki olisi yhtä aikaa kukassa...

  VastaaPoista
 6. No, jos se ei haittaa niin hyvä... Minua vaan harmittaa kun ekat kukkani menettävät väriään. Mutta minkäs sille enää voi. :(

  Minullakin on oikea sinisarja, ja se on kukkinut monta kertaa, on ehkä 10-vuotias. Viime kesänä se ei ehtinyt aukaista yhtään 12 kukkavarresta, ja kyllä ketutti! Toin sen kellarista liian myöhään keväällä. Nyt taidan mennä heti kohta hakemaan sen kuistille!

  VastaaPoista
 7. Oi vitsi! Minun on aika nuori, pari vuotta sitten jaettu. Ajattelin laittaa tänä vuonna isompaan ruukkuun. Katriina, niitä on Espan puistossa Kappelin vieressä suihkulähteen reunalla minusta joka kesä. Se on tosi aatelinen kukka ja vanha, sopii vaikka agavejen kanssa kartanon pihaan.

  VastaaPoista
 8. OK. Tarttee käydä tiiraamassa kesällä.

  VastaaPoista