lauantai 14. maaliskuuta 2009

Nukkeja Tampereella

Tampereella järjestettiin 7.-8.3 nyt jo toisen kerran nukke ja nukkekotimarkkinat Taikasormet kädentaitomessujen yhteydessä. Tässä joitakin nukkekuvia pöydästäni.Lisää kuva

9 kommenttia:

 1. Todella ihania nukkeja, kolme lähti meikäläisenkin mukaan, mutta monen monta ihanuutta vielä jäi! :D
  Hei olisko mitenkään mahdollista, jos sinulta saisi jonkinlaisen selostuksen miten se nukke kootaan. Hyvin neuvoit messuilla, mutta minun muistini on niin lyhyt, nuken pään kohta varsinkin mietitytää, että miten se kuminauha siitä menikään.

  VastaaPoista
 2. Ok, hyvä idea! Teen tuollaisen selostuksen seuraavan nukkesatsin yhteydessä kuvien kera. Muutenhan se on yksinkertainen systeemi, eli kuminauha kulkee pään kahdesta reijästä niin että nauhan päät tulee kaulasta ulos, sitten ne pujotetaan kaulakappaleen läpi. Kaulakappaleen alle tulee piippurassit (käsiin ja varsinkin jalkoihin) ja kuminauha solmitaan niiden alle tiukasti.

  VastaaPoista
 3. Nämä on vaan niiiiin kaunihia! Mutta minullapas on tuo alin sporttipoika, lällätilää... ;o) Tuo keskimmäinen on kyllä sellainen namupala, että oksat pois ja tuo ylimmäinen nyrppä on aivan ihana hänkin. Mä luulen, että pääsen vaatehtimaan piakkoin ja se onkin mahtava juttu!

  VastaaPoista
 4. Ihania! Tuossa kalenteriinkin on jo(hiljalleen) merkitty Lahden markkinat. ...vähän siihen malliin, että sinne tulossa ollaan :D

  VastaaPoista
 5. No joopa, toi keskimmäinen kyllä on huiman upea!! Sitä en livenä nähnytkään!

  VastaaPoista
 6. Vitsi, toi punatukkainen neito ja tuo keskikuvassa oleva herrashenkilö olis juust ne mun kaipaamat... aivan megaihanat!!!

  VastaaPoista
 7. Täytytnee varata näitä siis Lahteen. Nekin markkinat muuten tulee taas kuin juna! Laskeskelin päiviä mitä on käytettävissä ja eihän tässä pääse paljon lonkkaa vetämään ettei taas mene ihan maitohapoille.

  VastaaPoista
 8. Hei! Minulla ei ole mitään mahdollisuutta päästä millekkään markkinoille. nukkeja ei kuulemma saa enää Helsingistäkään? Onko näitä mahdollista ostaa jotakin toista kautta? Haluaisin ostaa mies- ja naisnuket. SP: osoitteeni on iita78@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Heip Taru, tulin vaan kertomaan että pääsin kuin pääsinkin piipahtamaan Kieseleffissä ja löysin kaksi aivan järjettömän ihanaa nukkea (tyttö ja mies)!!! Kiitoskiitoskiitos ;o) Nyt ei tartte Lahteen asti odottaa, en kyllä tiedä pääsenkökään... Laitan kuvat blogiin kun ehdin.

  VastaaPoista