perjantai 10. huhtikuuta 2009

Kauppakysymys

Hei, Hyvää Pääsiäsitä!
Miltä kuulostaisi sellainen ajatus, että laittaisin tänne blogiin kuvia myytävistä nukeista ja muista mineistä? Kommentilla voisi varata. Jos on monta samanlaista, niin laittaisi kommenttiin kappalemäärän montako ottaa ja siirtäisin sitten tunnisteella myytyihin. Tässä olisi yksi mahdollisuus saada laajennettua "markkinoita" myös pohjoiseen, teille jotka ette lähde kauas tapahtumiin.
Laittakaahan kommenttia aiheesta. Hyviä ideoita tai kritiikkiäkin jos ideassa on puutteita.

17 kommenttia:

 1. Minusta ihan mukava idea. Niin ei varmaan jokainen tuolta kaukaa lähde tulemaan. Niin idea on aivan loistava. Ja maksu tapa on sitten?

  VastaaPoista
 2. Oikein kiva idea! Itse en pääse tapahtumiin ja kuitenkin haluaisin ostaa muutaman nuken; joten kannatetaan =)

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvä idea minustakin! Olen jo vuosia haaveillut nukeistasi ja nythän olisi mahdollisuus niitä hankkia. :) Oletko muuten tulossa Forssan markkinoille?

  VastaaPoista
 4. Todella hyvän kuuloinen idea!!! :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa erittäin hyvältä idealta!!!

  VastaaPoista
 6. Hyvältä kuulostaa ja oikein toimivalta! Blogia on helppo päivittää ja kommentoinnissa vastaukset tulevat siinä järjestyksessä kuin ne lähetetään. Olen nähnyt vastaavia systeemejä sisustusesineiden puolella sisarusparin kauppana. Se toimi niin, että tekijät lähettävät tilinumeronsa varaajalle joka sitten maksaa ja esine lähtee sitten postissa liikkeelle.

  VastaaPoista
 7. Pohjoisessa (siis pohjoisempana kuin Sinä :) ) asuvana ja intohimoisena nukkiesi keräilijänä kannatan tätä ideaa täysillä!!

  VastaaPoista
 8. Hei, kiitos kommenteista. Ilmeisesti ei ollut niin huono idea :) Forssaan tulemisesta en ole ihan varma, tulen varmaan turistiksi ainakin. Minäkin olen välillä onneksi vähän "pohjoisempana", se tekee ihan hyvää ihmiselle.

  VastaaPoista
 9. Hei! Tämä olisi tosi kiva idea, nukkejasi voisi hankkia useammin, eikä tarvitsisi aina odottaa messuja. Kannatetaan! :)

  VastaaPoista
 10. Kannatan myös lämpimästi ideaasi. Ja jos vielä saisi ostaa tekemiäsi ihania kukkia...

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva idea. Täältä on pitkä matka lähteä messuille ostoksille.

  VastaaPoista
 12. Idea saa kannatusta täältäkin!

  VastaaPoista
 13. Olisi ihanaa jos nukkeja saisi tilattua! En pääse oikein millään messuille ja on kauhea nukkehimo :D Kannatan ideaa ja aikomukseni olisikin hankkia heti kaksi nukkeasi kun on mahdollista :))

  VastaaPoista
 14. Mahtava ajatus!tämä täällä hyppii ja hihkuu,koska asun niin pohjoisessa että messuille tuskin tulen pääsemään.Aivan ihanaa olisi nähdä nukkeja täällä myynnissä ja varmasti tulisin niitä ostamaan!Muutama erityinen on jo mielessä ;)

  VastaaPoista
 15. Todella hieno idea. Olen huono lähtemään juuri tiettynä päivänä ja varsinkin viikonloppuisin minnekään pitemmälle. Olen pitkään halunut pojanvesseliä itselleni, mutta Sinulla ei taida sellaista olla ainakaan vielä. Pikku tytöntyllerösi on niin ihana, että jos sille kaverin joskus saisi.

  VastaaPoista
 16. Upea idea! Tapahtumiin lähteminen toiselta puolelta maata on aina oma operaationsa, eikä aina pääse lähtemään vaikka kuinka palavasti haluaisi! Olisi ihanaa saada mahdollisuus hankkia aarteita tätä kautta! Kannatetaan siis!

  VastaaPoista