sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Pioni

Minun pikapionini. Tuli hinku tehdä tänne jotain värikästä kuvattavaa noiden torsojen jälkeen. Ei tainnut liima ehtiä kertaakaan kuivua kukan terälehtikerrosten välillä.
Tästä kuvasta huomaa, että olisi voinut vähän miettiä materiaalivalintojakin. Ohuet terälehdet olisi voinut tehdä jostain aidomman näköisestä, mutta kun pitää aina saada tehdä just heti kun siltä tuntuu ja niistä materiaaleista mitä on. Ei tuo muuten haittaa kuin näissä macrokuvissa.
Juttelimme Tampereen messuilla Hannan kanssa pioneista. Taidamme olla molemmat vähän heikkoina niihin. Tämä on aitona -hm ei niin suosikkini, mutta en ollut nähnyt tästä vielä miniversiota, niin kokeilin. On kyllä unohtunut että miltä sen lehti näyttää. Lehden leikkasin tekoruusunlehdestä. Siellä on se muovinen lehden ranka vielä jäljellä takana. (täytyy joskus ohentaa sitä vielä terävällä veitsellä, nyt ei ole kuin tylsä) Kiparsin lehtiä vähän liiman avulla.

8 kommenttia:

 1. Oi ihanuus, rakastan pioneja! Ihana nähdä täydellinen miniversio!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Paljon parempi kuin mun rötökkä. Samoin on tuo mekko ja jakku ihastuttavat ja mekon tekeminen on aivan hillittömän yksinkertainen prosessi. Miten siitä voikin tulla noin sievä? Kyllä on kesää jo ilmassa tai ainakin mielissä.

  VastaaPoista
 3. Oi ihana, ja minäkin rakastan pioneita! Viime kesänä tein puutarhaan pionipenkin johon siirsin toisaalta pihasta ja hankin yhteensä toistakymmentä pionia... innolla odotan niiden kukintaa ensi kesänä. Pitäisikin kokeilla pionia minikoossa.

  VastaaPoista
 4. Ihmisillä taitaa olla kevättä rinnassa, kun kaikissa plogeissa kukkivat pionit ja muutkin kukkaset. Tää on kyllä tarttuvaaa, mäkin haluan tehdä pioneja. Sinun ovat upeita :)

  VastaaPoista
 5. Juu tee sinäkin. Tehdään suuri virtuaalinen minipionipenkki. Katriina voikin sitten tehdä pionikitin, -jos ei jo olekin.

  VastaaPoista
 6. Ai kuinka herkkä ja kaunis!! Meidän pihassa ei olekaan oikea kukkinut pariin vuoteen kun pikkumies ehtii nyppimään nuput, kun silmä välttää ;)

  VastaaPoista