perjantai 24. heinäkuuta 2009

Sahausta

Sahasin porrasaukot hyllylevyihin. Oli kova miettiminen siinä, miten laitan portaan kulkemaan että tulee kivoja tiloja ympärille. Tein portaikosta aika reilun kokoisen, eli ei tullut nyt hämäysporrasta. Nämä pystyin vetämään sirkkelillä, kun aukot oli levyn reunassa.

Ikkunat sahasin pistosahalla. Kaappi on aivan järjettömän kovaa puuta! Meinasi usko mennä, mutta menikin vaan koko päivä tuossa hommassa. Suut, silmät, korvat täynnä purua. Suosittelen tekemään näin kovan homman vain hyvään kaappiin. Voisi luulla että suosittelisin pilaamaan vain huonoja kaappeja, mutta ei. Jos hommaan ryhtyy, niin kannattaa tuhlata energiaansa vain ihanuuksiin, että saa siitä sitten nautintoakin. Maailma on täynnä kaappeja :)
Ovi olikin vaneria, -problem. Olisi varmaan pitänyt arvata tämä. Saha alkoi repinään säleitä vanerista, varsinkin kun terä oli jo ihan kiero ja finaalissa. Ei ollut vaihtoterää, enkä malttanut lopettaa.
Onneksi olin pienentänyt ja pienentänyt ikkuna-aukkoja siitä millaisiksi ne alunperin halusin. Nyt on vielä hyvin varaa korjailla listoilla noita söhryjä.
Kokeilin pinkopahvin liimausta yläkertaan. Esiliisteröin kaapin (liisteri+erikeeper) ja pingotin liisteröidyn vuodan varmuuden vuoksi muutamalla niitillä, jotta se ei alkaisi vetäytymään nurkista irti. Leikkaan tapetin ikkuna-aukkojen kohdalta ulkopuolelta vasta pahvin kuivuttua.

3 kommenttia:

  1. Vitsit, mikä vauhti ja ihanalta näyttää. Mä olen kyllä aika kateellinen tuollaisista sahoista... vaikka ei se sit niilläkään ihan helppoa oo... höhhi. Sais olla. Nähdään huomen... hali.

    VastaaPoista
  2. Moro Hanna. Tollanen saha maksaa vain n.40€. Ärsyttävää hommaa toi kyllä on, ottaa jo päähän. Huomiseen :) Hyviä myyntejä!

    VastaaPoista
  3. Ihastuttavalta näyttää tämä projekti!Tekis mieli itsekin päästä vastaaviin hommiin.Odotan mielenkiinnolla lisää kuvia :D

    VastaaPoista