tiistai 21. heinäkuuta 2009

Sunnuntaihin!

Seuraavat alan markkinat ovat jo ovella. Tapahtuma järjestetään Forssassa. Linkki sinne esimerkiksi tässä. Hienoa!

En ole tällä kertaa menossa myymään, mutta asiakkaaksi hyvin toden näköisesti lähden. Aion hankkia muilta ainakin Marsupilamin tarvikkeita. Kohta alan rakentaa kaappinukkekotia ihan vaan hätäisesti ja sinnekin voisi löytyä jotain tyyliltään vanhaa ja kömpelöä.

Marsupilamista tulee tähän vielä yksi kuva kohta. (neuvottelen Pietarin kanssa koneenvaihdosta) Ideana boksissa on se klassinen asetelma, että kuka tarkkaileekaan ja ketä. Marsupilamihan on vapaa, katto on auki.

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää. Oletko muuten menossa sitten(ehkä) Helsingin markkinoille? Kun pitäs hankkia mies henkilö nukkekotiin. :) Jos et sinne niin täytyy odotella seuraavia markkinoita tai täältä netin kautta. Muuten oletko tekemässsä sellaista Theon nukkea? Se sopisi niiiin ihanasti tuolle minun nukke leidilleni mieheksi.(täällä olisi ainenkin yksi ostaja jo) :D

    VastaaPoista
  2. Moi, Vastaukset: Olen menossa Tukholman ja Helsingin markkinoille ja nettiin teen myös ainakin yhden nukkesatsin myyntiin. Theoa en ole tehnyt, ehkä ei kannata luottaa sen minisyntymään, kun on niin paljon nuita muita mitä pitäisi tehdä.

    VastaaPoista