tiistai 30. maaliskuuta 2010

Erkin mobiileja

Juu, näitä minä en ole tehnyt! Nämä upeaakin upeammat, täysin käsittämättömät miniatyyriaarteet on tehnyt mieheni setävainaa, joka toimi kultaseppänä Sveitsissä. Sormus on hänen tekemänsä myös ja toimii tuossa mittakaavana. Nämä ovat kyllä sen sortin ihmeitä, että kuva ei pysty kertomaan miten hönkäyksen pienistä hitusista on kyse.
Ratit kääntyy, ja siellä on akseleita ja tuulilasinpyyhkijöitä, huh huh! Suurin osa autoista on tehty ihan yksinkertaisista materiaaleista kuten alumiinista, pahvista ja maalista.
Joskus teen näistä vielä museokokoelman, mutta siihen täytyy paneutua sitten ihan rauhassa ja kunnolla.

Well, I have NOT made these :). These are made by my hubbys late uncle. He lived and worked as a goldsmith in switzerland. We inherited these treasures. Look at those antennas and all. I mean picture can not tell how tiny and amazing these really are. Most of the cars are made of simple materials like cardboard, aluminium and paint.8 kommenttia:

 1. Nämä ovat aivan mielettömän upeita! Kiitos kun näytit kuvia. On kyllä ihme, mihin tavallisen kokoiset kädet taipuvat.

  VastaaPoista
 2. Oli hänellä kuulemma pinsettejä viiloja ja muuta kättäpitempää, -pituusjärjestyksessä :)

  VastaaPoista
 3. Wau! Henkka on noista mulle kertonut, mutta kyllä kuvat kertoo paljon enemmän.

  VastaaPoista
 4. käsittämättömän upeita, niinkuin sun nukkeskin...mää jäin niitten koukkuun, enkä millään malttais odottaa et niitä joskus nään :O)

  VastaaPoista
 5. Hui... Ei sovi aivastella noita kootessa ;D Aivan uskomattomia! Skootteri ja moottoripyörä on ihan must :)

  VastaaPoista
 6. Uskomattomia, mä heti ihastuin noihin vespoihin (onhan ne kait niitä?).

  VastaaPoista
 7. Olipa hämmentävän ihastuttavia. Jos ajattelen vaikkapa oman sormukseni tuohon niin yli ymmärrykseni menee se miten herkkää äiden ajopelien tekeminen on mahtanut ollakkaan. Hienoja töitä!

  VastaaPoista