keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Strelizia
12 kommenttia:

 1. Makeita kukkia!
  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on luonnollisen näköinen strelizia - kolibrikukka. Olet tehnyt loistavaa työtä. Onneksi olkoon. Terveisin Kati

  VastaaPoista
 3. Ai sen nimi on tuo! Kuvasin samaisen kukan GIbraltarilla noin vuosi sitten ja ajatuksena oli joskus toteuttaa sen tekeminen mininä. Ajatus ei ole vielä toteutunut, ja muistinkin koko kukan vasta nyt nähdessäni sen. Ehkäpä katson mallia tästä kun saan aloitettua. Tekeillä olisi yksi puutarha, johon se sopisi :)Mutta ei välttämättä ole kovin helppotekoinen??

  VastaaPoista
 4. OoooOhh!!!!!!!!!!!
  Eipä noita voi aidosta erottaa.
  Upeita kukkia!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista ja hyvää tätä vuotta myös kaikille! Anja, kuvasin kyllä tekovaiheet. Voin esitellä miten minä tein, varmaan olisi monia muitakin tapoja. Minusta on niin ihanaa aloittaa vuosi, parempaa kuin lopettaa vanha. Kukkakuvastotkin tulee postista aina heti tammikuun alussa :)
  Taru

  VastaaPoista
 6. Ihanasti olet onnistunut tuon kukan kanssa. Joskus Madeiralla käydessäni ihastuin noihin kovasti. Ensimmäiset tekemäni kukat nukketalooni olivat juuri noita, mutten kyllä noin hienosti ja pikkutarkasti tietenkään osannut. Värinäkin oli vain vihreä ja oranssi. Mutta nuo ovat kyllä niin hienot, että täytyypi yrittää uudellen ja käyttää enemmän värejäkin. Kiitos kun sait taas intoa valettua tännekin.

  VastaaPoista
 7. Wau! Ei tuossa kyllä erota mikä on aito ja mikä tehty!! :) Erittäin aidon näköisiä kukkia olet tehnyt-kauniita!

  VastaaPoista
 8. Upeita kukkia, väritkin ovat just eikä melkein. Hyvää alkanutta vuotta Taru!

  VastaaPoista
 9. Aivan täydellisesti olet onnistunut! Ihana!

  VastaaPoista