tiistai 24. tammikuuta 2012

Uunit myynnissä

numerot vasemmalta oikealle 1-8
Wow 9. cities and 5 countries online... I sell those stoves for 60€ each. Comment to this post and send me an email if you want one. Stoves are numbered from left to right 1-8.

On ollut kovin kovin mielenkiintoista tämä keramiikkahomma. Suurimman aikaa olen mennyt askeleen eteen ja kaksi taakse :) Kuvassa näkyy uuneja joiden kanssa on tapahtunut jotain odottamatonta enkä aio tehdä sillä tavalla uudelleen. (esim. kummallinen polttolämpötila, eri lasitteet kuin piti tai muuta, -voi miten paljon noita muuttujia onkaan.. huhhuh) Ajattelin että en rupea näitä kuitenkaan keräilemään, joten myisin nuo pois.
Jos siellä on joku juuri hienosti projektiisi sopiva, tai tulevaan projektiin inspiraatiota antava, niin kerro täällä kommentissa minkä haluat ja laita minulle sitten sähköpostia taru (at) primadoll (piste)com (korvaa suluissa olevat sanat vastaavilla merkeillä)
Rumia en edes näytä, on myös sammakkolinnaan sopivia ja akvaariokoristeita ;) ounou!! ;)
Mutta siis onhan tämä ollut opettavaista.
Uunin hinta on 60€ mallista riippumatta + postimaksu "särkyvää" pakettina tai tutkaillaan siwa -pakettimahdollisuuttakin.


vielä lähikuvia samoista:ps. markkinoista: Näin pimeänä aikana en ole pystynyt tekemään vielä nukkeja, mutta kyllä se tästä taas kirkastuu. Tänäänkin oli jo vähän aurinkoa. Tampereen suhteen olen siksi nukkuvien puolueessa, mutta menkäähän muut jeeejeee!!! (Leealle sanoin että jos tulen katumapäälle, niin alan sitten anella paikkaa, kai häntä vähän huvitti :)

9 kommenttia:

 1. Tuo 7 on minulle juuri sopiva. Teija

  VastaaPoista
 2. Minä varaisin uunin numero 6.

  Sinikka

  VastaaPoista
 3. Minä varaisin uunin numero 8. Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laitatko vielä minulle sähköpostia, osoitetietoja kaipailen jne. Taru

   Poista
 4. Onnittelut Taru. Tekemäsi uunit ovat todella kauniita ja ihanan värisiä ja luonnollisia. Halukkaita varmasti riittää. T. Kati

  VastaaPoista
 5. Hei Marjukka, sopii hyvin että otat tuon. Juuri meinasin poistaa myynnistä, koska olen aivan ihastunut siihen. Se on outo ja kaunis. Varoitan kuitenkin että voin tehdäkin vastaavia joskus lisää. Eli se ei ehkä jää ihan "rareksi". Taru

  VastaaPoista
 6. Wau miten hienoja ja ihanimmat on jo varattu!

  VastaaPoista
 7. Tuo nro 5 vei kyllä jalat alta, mutta koska on jo varattu, nro 2 sopisi varmaankin ihan täydellisesti Väinölän kirjastoon.
  T:Maria

  VastaaPoista