tiistai 6. maaliskuuta 2012

Suolaista ja makeaa

No niin, tässä on muutama tuore keramiikkatyö. Pidän yleisemminkin materiaalintunnusta ja näissä pienissä se on hyvinkin konkreettista ja kontrastien kautta tietysti tulee hyvin esiin.-Pitäisi saada nyt taas kiinni jostain, lötkähdin, no kyllä se tästä. Kiva Maria kun olet sinäkin tulossa Tampereelle :)


Here's some of my latest ceramics. OMG it's difficult to start  to work again. I'd need to clear my head and find balance.
What I personally like most in miniatures is the contrasts between different materials. That's why I (like many of us) prefer real things, old lace, rough earthenware, glossy china etc. I think there should actually be compost in the pot instead Fimo or what do you say?

Thank you Anne for the award!

8 kommenttia:

 1. I totally agree!! Congrats for the award.
  Kind regards, Ilona

  VastaaPoista
 2. Hei Taru, teet tosi kaunista keramiikkaa. Toivottavasti niitä saa messuilta. Vanhalta ostinkin muutamia ja pidän niistä kovasti. Terveisin Kati

  VastaaPoista
 3. Ihania! Taas kerran, tottakai. :D Nuo maljakot ja kannut ovat niin kauniita! Ja minä tarvitsisin nukkekotiini lisää maljakoita. Ja jotenkin olen rakastunut kaikkeen mini keramiikkaan, joten keramiikka maljakoita niiden maljakoiden pitää olla. :) No, jos joskus pääsisin töitäsi ostamaan. :)
  Ja tuskin se etten päässyt blogiisi kommentoimaan johtui blogistasi. Se varmasti oli tämä kone joka vähä väliä temppuilee. :)

  VastaaPoista
 4. Ooo, nuo ovat krakeloituneet aivan mielettömän kauniisti. Tsemppiä tekemiseen!

  VastaaPoista
 5. So beautiful pottery!! I love it!!

  VastaaPoista
 6. Fantástico el esmaltado que has dado, el efecto del craquelado es una maravilla, que te han quedado como una verdadera joya, felicidades :)

  VastaaPoista