torstai 1. maaliskuuta 2012

Tampereen markkinat

Olen menossa Tampereen Taikasormet messuille. Pikkutavaroitani löytyy Elina Kallin "Kallis Kaihdin" -pöydästä. Minulla ei ole omaa pöytää tällä kertaa, mutta mikä hienointa pääsinkin ihan kapteenin pöytään, siis kun Elinahan on Nukkekotiyhdistyksen puheenjohtaja :)
 Tapahtuma on 17.-18.3. Tampere-talossa.


Nukkekyselyihin en ole vähään aikaan vastannut, a n t e e k s i siitä kaikille viestiä laittaneille. Syy on ollut se että en ole tiennyt mitä vastata. Laitan tänne blogiin ilmoitusta kun tiedän. Todennäköisesti se on etsy-kauppa. Sinne pystyisin tekemään nukkeja rauhallisemmalla tahdilla ja koska kaikki eivät ole Tampereelta, vaikka itse olenkin :)

12 kommenttia:

 1. OI IHANAA !!! Olenkin tulossa sinne ja minä NIIN haluaisin noita sinun pelargonioitasi *huokaus* katsotaan miten käy :)
  Heidi

  VastaaPoista
 2. Que bonita escena!!!
  Besos d las Malu´s.

  VastaaPoista
 3. Beautiful miniatures! Are you going to a fair? I hope you can sell(?) your miniatures, good luck.
  Kind regards, Ilona

  VastaaPoista
 4. Voi ei! Ihanaa, Taikasormet taas täällä. Oon niin odottanut näitä messuja kun en viime vuonna päässyt! Pitäisi osata varautua näitä varten aikaisemmin ja säästää joku kymppitonni, että saisi kaiken haluamansa :D
  Tuleeko nukkeja myyntiin? :)

  VastaaPoista
 5. Hei, minäkään en ole kovin hyvin varautunut. Menen vaan Elina siivellä kokemaan markkinatunnelmaa. Nukkeja ei tule, mutta jotain tuommoista pientä tarviketta. Liian vähän varmaan, nähtäväksi jää, mutta onhan siellä tupa täynnä muita tekijöitä.

  Yes there is a fair in Finland soon. Mostly for crafts with a little doll and miniature department.

  VastaaPoista
 6. Harmi, kun en tuonne Tampereelle pääse! :( Haluaisin niin kovin noita pelargonioita ja/tai noita tekemiäsi astioita. Oletko tulossa kesällä Lahden markkinoille? (ainoat markkinat jonne pääsen :D ) :)
  (ps. en ole blogiisi päässyt vähään aikaan kommentoimaan, kun koneeni ei vain antanut. Ties miksi... :( )

  VastaaPoista
 7. Kesäsuunnitelmani on että Forssaan menisin myymään ja Lahteen ostamaan. Kaksi markkinaa on ehkä liika, yksikin voi olla.

  Blogissa ei kyllä pitäisi olla ainakaan minkäänlaista kommentoinnin estoa.

  VastaaPoista
 8. Hello, a little surprise is on my blog for you :-)
  Anne

  VastaaPoista
 9. Tampereelle pääsen minäkin lauantaipäiväksi nautiskelemaan markkinatunnelmasta (= myymään äidin käsitöitä):) Nähdään!

  VastaaPoista
 10. боже мой какое чудо!!!!

  VastaaPoista