sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Forssassa tavataan - a Summer Fair again!

*MUMMU1
Kuuluisat"Forssan markkinat" ovat ovella.

Maistiaisia minulta:

Here are some of my dolls that are participating the show.
It is the well known (in Finland at least) "Forssa Fair" -actually called Wanhan ajan lelumarkkinat.
Nämä kaksi nukkea yhdessä toivat yhtäkkiä mieleen Kristiina Halkolan :)

These two dolls together suddenly looked like a Finnish actress   Kristiina Halkola to me. What she looks (a little) like today (upper) and back in 60's.(lower)


*MUMMU 2
Aino Sibeliuksesta katsoin mallia tähän nukkeen.

My first Aino Sibelius senior. 


Hän taas muistuttaa naapurin lakinaista. On se kumma miten alitajunta toimii! Ai kauheeta, miten tämänkin nyt sitten selittäisi??

She looks like a lawyer lady from our next door. Oh my, how could I explain this? It is funny how your subconscious works! 

Hänen esikuvansa on Monét:n puutarhuri. Olin tehnyt vastaavan ukon ennenkin ja unohtanut mistä otin mallia. Kaihoan kai jotenkin häntä tänne metsäiseen puutarhaani hoitelemaan hommia.

Model for this doll was Claude Monéts gardener. I had already made him once and then forgotten it totally. I quess I am longing for him to do the job in my garden.


Otan joitakin kaakeliuuneja myös markkinoille, koska en ole toistaiseksi sopinut meneväni millekään muille markkinoille kuin Pariisiin ensi kesänä. Tai siis ainakin nuket menevät, jos en itse.

Some stoves and other miniatures will also be there. I don't know when is my next show. Paris next summer I guess. It will be exciting.

9 kommenttia:

 1. Ihania nukkeja ja niin mallinsa näköisiä.

  VastaaPoista
 2. Ainossa on kyllä ihanasti näköä, tosi upea nukke kuten muutkin! Voi kuinka sormet syyhyäisivät noita uuneja tarkastelemaan lähempää, näyttävät hyvin kauniilta!

  VastaaPoista
 3. No voi hitsi... huomaisikohan kukaan, jos Esther yhtäkkiä muuttuisi? Selitettäisiin se vaikka epäonnistuneella taikajuomalla? Tuo ylimmäinen hapsutukka kyllä houkuttaa...

  VastaaPoista
 4. Hei Susanna, toi olis kyllä siitä Potterista vähän olevinaan, tai se alkuperäinen malli oli Verso, en muista englanninkielistä nimeä millä sinä tunnet, mutta se puutarhurinoita kuitenkin. Mulla on puutarhateema nyt :). Noidathan kai voi aina muuttua.

  VastaaPoista
 5. the elderly lady looks great! What a pity that I can not visit the fair in Finland!
  Miniature greetings

  VastaaPoista
 6. Ihania nukkeja!jäikö markkinoilta mitään?

  VastaaPoista