maanantai 3. syyskuuta 2012

UutiskynnysTässä sitä miettii, että on sitten tämmöinen blogi tullut laitettua :) Otin kuvan noista zinnioista ja astereista, kun tämä kaupunkiparvekkeen kokonaisuus näytti enemmän nukkekodilta kuin moni miniatyyri tänä päivänä, niin upeita teoksia ihmiset nykyään tekevät.
Huomaan että kesän jäljiltä olen kovin etääntynyt tekemisieni julkistamisesta ja muidenkin töiden seuraamisesta. Blogiluettoloni tuossa sivulla on vain pieni pieni kurkistus muiden harrastajien tekemisiin. Noista blogeista pääsee tänne eksyneet uteliaat harrastuksen aloittajat alkuun ja eteenpäin, mutta muuten en pidä tarpeellisena täydentää ajantasalle kaikkia "tärkeimpiä" blogeja tai muuta sellaista, en ajattele tuota juttua niin. Vuodatuksen ongelmien takia moni on myös vaihtanut blogiosoitettaan ja niitä vanhentuneita vähän poistelin. Tsemppiä kaikille jotka menettivät kuviaan ja oikein hyvää uutta alkua myös.


Forssassa kesän markkinoilla oli varsin mainiota jälleen. Tässä ostokseni, määrältään vaattimattomat, mutta ei laadultaan. Maria Malmströmin kirja. Hannan huovutettu ajokoira ja Susannan jäätelöt. Illalla vähän harmittelin kun en ollut kierrellyt enempää, mutta pöydässä kävi ihana ihminen toisensa perään ja vieruskaverin kanssa juttu lensi taas entiseen malliin. Ensi vuonna tosiaan jatketaan rantasaunalla Hanna!


Miniatyyrivaatteita olen nyt tällä rintamalla tehnyt. Mollyllä uudet kamppeet ;)


 Ei liity tähän aiheeseen, mutta soittajilla on nyt hyvä peli, ansaitsevat sen todella! Ihanaa :)


Minulla on vihdoin suojana verhot romppeitteni edessä, he ansaitsevat myös sen ;)

2 kommenttia:

 1. Ihana vaatetus ja nukke on tosi upea.

  VastaaPoista
 2. Kukkuu Taru!
  Minusta just huippu kukkalaatikko... ja Mollyn mekko oijoi miten tykkään.

  Just kuuntelin viikonloppuna ex-avo-anopilla kun pari sukupolvea soitti ja lauloi, nuorin oli aika pieni ja kakofonian puolelle meni. Silti ihanaa oli se. Ehkä edistää se, ettei meillä ole pianoa...

  Hanna

  VastaaPoista