tiistai 4. syyskuuta 2012

Vaatetta


Meidän Mollyllä on nyt oikein garderoobi. Kehittelen toimivia kaavoja, koska aivot lähtivät siihen suuntaan väkisin menemään. Pientä hulluuttakin esiintyy juu, mutta pääsyy tähän on nuo tulevat ulkomaan keikat, joilla on kiva olla puettuja nukkeja mukana.


 Tässä Molly on lainahöyhenissä, Harry Potteria katsoneet arvaavat ehkä kenen. Minulla ei ole kyllä vielä tähän pukuun kuuluvaa nukkea ollenkaan tehtynä, mutta kun ne aivot, ne aivot :D, oli pakko saada onnistumaan tämä takki.

suunnittelusälää

Ja koska vaatteen luomisessa on ponnistamista, ainakin minulle, niin mietin josko ihmiset haluaisivat tämmöisiä valmiiksi pähkäiltyjä vaatepaketteja kaavana ja ohjeena? Tai ainakin kaavana, voi olla että mitä enemmän selostan, niin sen enemmän solmuun menee. Kuviin perustuva ohje voisi toimia. Ompelupelko on kyllä aika yleistä, sen tiedän.

(Nappasin piiloon nukketilauskyselyn, uunillinen tuli täyteen ja yritän toimia nopeasti tilattujen kanssa. Kiitoksia teille, olitte nopeita.)


3 kommenttia:

  1. No minä olisin ainakin noista vaatehässäköistä kiinnostunut! Mä olen ihan käsi... ja tuolla ne raukat kyyhöttää alasti.. :P

    VastaaPoista
  2. No etkä ole :) ajankäyttöähän moni asia vaan on.

    VastaaPoista
  3. Hienoja leninkejä rouvalla. Ihania nuo kukat tuolla "uutiskynnyksellä".

    VastaaPoista