sunnuntai 17. tammikuuta 2010

siskokset



15 kommenttia:

  1. Ihanat ja aivan kuin pikku-sisareni ja minä joskus kauan sitten.Sisareni on punapää ja minä blondi, aika tosin on hiukkasen sävyja muutellut. Käden taitojasi on nautinto katsella, suloista katsottavaa.

    VastaaPoista
  2. Voi hyvänen aika kuinka henkeäsalpaavan kauniit siskokset!!!

    VastaaPoista
  3. Hui, kun ovat kauniit! Mielettömän upeat!

    VastaaPoista
  4. Näitä ei voi sanoin kuvailla....ihastuksen huokauksia!

    VastaaPoista
  5. Voi kiitos kovasti! Kuten näkyy, tavallinen kamera on huollossa. Kuitenkin, tarkkuus ei välttämättä ole aina kaikkein tärkein juttu mineissäkään. Minulle se on joskus vaikka se, että miltä esine tuntuu kädessä tai joku muu tunnelma. Olen minä kyllä yrittänyt noista tarkkojakin tehdä, eli otan joskus taas kunnollisia makrokuvia.

    VastaaPoista
  6. Ihanat! Tuo blondi osui heti sydämeen! Miten kauniita molemmat neidot! :D

    VastaaPoista
  7. Kau-nii-ta! Ja nuo kampaukset, ah!

    VastaaPoista
  8. Ovatpa he kauniita ja hyvin elävän näköisiä!

    VastaaPoista
  9. Aivan uskomattoman ihania! Onko tälläinen sisaruspari mahdollista ostaa sinulta???

    VastaaPoista
  10. Hei, varmaan nukke-ja nukkekotimarkkinoilla tulevaisuudessa voi ostaa. Minun pitää tehdä vielä muita osia näille, kädet ja jalat voisi olla tarpeen :)

    VastaaPoista
  11. No niin, aina vaan paranee. Eipaä tässä voi, kuin mykistyneenä ihmetellä, miten voit noin pieniin nukkeihin saada täydelliset kasvonpiirteet. Minusta sisarukset ovat kuin suoraan repäisty Austenin kirjan filmatisoinnista "Järki ja tunteet".

    VastaaPoista
  12. Ihan hullun kauniit,ihan ku aito kuva aidoista ihmisistä!!Siis tosi ihanat,mun on pakko tilata sulta jossain välissä nämä....ovat tytöt kauniit ku uni vaan.,...

    VastaaPoista