torstai 2. kesäkuuta 2011

kokeiluja


Juu Lahden markkinat on tulossa enkä vieläkään tiedä että menenkö myymään (vaikka olinkin myyjälistalla näköjään). Olemme tehneet vain kaikenlaisia kokeiluja viime aikoina...
Tietoa markkinoista tässä.

3 kommenttia:

 1. Tule ihmeessä tunnelmoimaan ja tuo ylimäärämateriaaleja tai semmoista myyntiin. Minä odotan viimeisen viikon ihmettä oman myyntipöydän täyttämiseksi... Taidan kyllä turvautua sitten sellaiseen itselleni varsin vieraaseen ajatukseen, että minimalismi on tyylikästä, myyntipöydässäkin. ;o)

  VastaaPoista
 2. Moikkelis, jäänpä vain arvailemaan mitä tuosta nukkekokeilusta syntyy, ilmeikäs tapaus näyttää tällä hetkellä hän olevan, kaunis. Tuo toinen pieni kokeilija ei jätä mitään arvattavaa, tuosta kokeilusta taitaa tulla vedenpaisumus :)

  Markkinoille vaan, mäkin olen tulossa sinne, en tosin myymään vaan reportterina ja turistina.

  VastaaPoista
 3. Moi kamut, kiitos kannustuksesta :) tulen varmaan paikalle kyllä, täytyyhän sitä nähdä tyyppejä ja tehdä hankintoja. Hommat on kovasti käynnissä, mutta jos en saa tarpeeksi hyvin valmiiksi, niin en ehkä myy mitään. Järjetöntä tehdä ensin hirmu työ ja sitten myydä osat kympillä, kun ei saa niitä sellaiseen vaiheeseen mistä kehtaisi pyytää jotain edes vähän mielekkäämpää -no te tiedätte tään :)
  Hanna se viimesen viikon ihme on toiselta nimeltään raaranta ja hävityksen kauhistus :D nähdään kohta!

  VastaaPoista