keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Vaatetusta - Dressmaking

Kaavakokoelmat karttuvat. Maggien hameosa on irrallinen. (siellä on ne nahkahousut alla -hihhih!)
Elsien koko asu on puettavaa mallia. Jos tämä olisi totta :) niin tässä varmaankin elettäisiin 20 -luvun loppua. Vanhempi arvokas rouva käyttää vanhempaa tyyliä, sitä mihin on tottunut ja mikä saa hänet tuntemaan olonsa hyväksi arvokkaaksi. Toisen asun kaava on muutettavissa myös 30- luvulle tai johonkin aikaisempaankin, kuvia niistä ehkä myöhemmin.

I'm making patterns for period clothes. These dresses are from early 20's. Elderly lady is wearing former style, something she is more used to and what makes her feel more comfortable and secure. (That doll is  still wearing leather pants under her skirt. LOL)
Elsie's  whole outfit is removable. I could show you how that pattern turns to 30's dress or something earlier..



6 kommenttia:

  1. Miten tyylikkäät ja ammattivaatturilla tehdyn näköiset vaatteet! Olet löytänyt todella sopivat kankaatkin rouvien pukuihin.

    VastaaPoista
  2. Eikä yksin nuket ja vaatteet - vaan nämä kuvat itsessään, ovathan nämä taideteoksia nämäkin, ihan laittasin vaikka seinälle sarjan

    VastaaPoista
  3. The ladies are both very stylish! Wonderful work!

    VastaaPoista
  4. Upeita!...nuket, vaatteet, Kuvat!

    VastaaPoista
  5. Upeita vaatteita ja nukkeja, oikeita aarteita. Maggie oli hieno housuissakin. Kiva idea myös nuo blogin oikeassa reunassa olevat kuvakkeet kasveihin, miehiin ym.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta! Teen pikkukuvia lisää tässä nyt kun käyn vanhoja kuviani läpi vähitellen.

      Poista